1
Swipe'a: Ner för senare tider. Höger för att se slutet på veckan.
+

Yvette Björkenvall

  • Hatha/vinyasa
  • Pranayama
  • Meditation
  • Restorative
  • MediYoga

 

Boka klass

Yvette_ny

Yvette Björkenvall är certifierad yogalärare inom Hatha yoga (200h) på Urban OM i Stockholm och vidareutbildad inom Restorative yoga (med Sarah Jonsson på Yogayama) och Mediyoga (med Ellen Engvall på Mediyoga institutet).

Som Stress- och avslappningspedagog och med en bakgrund inom mindfulness, psykologi, integrativ medicin och näringslära strävar hon efter att lära sig mer om livet och människans komplexitet. Yvette älskar att utforska yogarörelser till inspirerande musik och att hitta glädjen och lekfullheten i flödet för att sedan landa ner mot ett bolster och vila in i stillhet och tystnad.

”Livet är Yin och Yang och kan vi hitta en balans mellan aktivitet och vila kan vi även hitta tillit till den ständiga förändring som pågår runt omkring oss och inom oss. Yogan blev mitt verktyg att hitta tillbaka efter graviditeter, utmattning och ryggskada och genom åren har jag fått uppleva kroppens fantastiska läkningsförmåga. Ger vi kroppen tid finns många verktyg inom oss. Jag älskar att få fördjupa mig och utforska yogans oändliga värld. Våra behov skiftar, varje dag är en ny dag och genom yogan kan vi börja lyssna till vår inre röst. Till yogan kan man komma precis som man är. Landa en stund på mattan och upplev ett mjukare flow i vardagen även utanför yogasalen”.